Routebeschrijving

Adres 

Geertekerk
Geertekerkhof 23
3511 XC  Utrecht

Per openbaar vervoer
De Geertekerk ligt op circa 15 minuten lopen van het Centraal Station en is ook bereikbaar per stadsbus (lijn2); 
zie voor nadere informatie www.9292ov.nl  of telefoon 0900-9292  

Per auto
De Geertekerk is met de auto te bereiken vanaf de Catharijnesingel. Via de brug over deze singel rijdt u de Lange Smeestraat in. Vervolgens de tweede straat rechts (= Springweg). Dan eerste straat links. Via het Geertekerkhof (waar alleen vergunninghouders mogen parkeren) rijdt u naar de voorkant van de kerk.

Per auto of fiets

Voor een gedetailleerde routebeschrijving met de auto of de fiets vanaf uw eigen vertreklocatie naar de Geertekerk kunt u terecht op de website van Google Maps.

Parkeren
Parkeergelegenheid in de directe omgeving van de Geertekerk is schaars is en kostbaar. ’s Avonds na 23.00 uur en op zondag de gehele dag kunt u gratis parkeren op de Catharijnesingel en in de straten westelijk daarvan. Nabijgelegen parkeergarages zijn te vinden aan de Springweg en in het Stationsgebied. Verdere informatie vindt u op de website van de gemeente Utrecht.

Auto’s van bezoekers van kerkdiensten op zon- en feestdagen die slecht ter been zijn, mogen  op het plein voor de kerk worden geparkeerd. De RGU beschikt daarvoor over een beperkt aantal ontheffingen; het bewijs van ontheffing is verkrijgbaar in de kerk, moet duidelijk zichtbaar achter de voorruit worden geplaatst en bij vertrek weer worden ingeleverd.

Voor bezoekers die andere evenementen in de Geertekerk willen bezoeken en beschikken over een gehandicaptenkaart gelden in Utrecht aangepaste regels met betrekking tot parkeren. U vindt deze op de website van de gemeente Utrecht.