Online diensten

Kerkdiensten en activiteiten live bekijken en beluisteren

Afhankelijk van uw apparaat en geïnstalleerde applicaties gebruikt u één van de volgende links:

Beeld en geluid:

ga hier naar live.geertekerk.nl

Alleen geluid:

(Radio Geertekerk)

Let op: wegens een technische storing is Radio Geertekerk niet beschikbaar. U kunt de dienst volgen met beeld en geluid via bovenstaande link.

Bij de diensten

Aanmelden

De regels voor het bijwonen van kerkdiensten zijn op dit moment als volgt:

Er zijn geen beperkingen in aantallen bezoekers, mits de correcte afstand van anderhalve meter bewaard kan worden. Er staan meer dan genoeg stoelen op gepaste afstand klaar. Voordat u het gebouw/de kerkzaal binnengaat stellen we u een aantal corona-gerelateerde vragen en noteren uw telefoonnummer of email-adres. Dan kunnen we u bereiken als achteraf zou blijken dat iemand met corona de dienst heeft bijgewoond.

Op 3 manieren kunt u aangeven dat u geen corona-klachten heeft en de dienst wil bijwonen

  • Scan de QR-code die in de buurt van de kerkdeur te vinden is. U krijgt dan op uw telefoon een aantal corona-vragen en kunt u uw naam en emailadres invullen. Daarna krijgt u een “groen scherm” en kunt u naar binnen.
  • Vul bij binnenkomst een briefje met dezelfde corona-vragen in en geef dat briefje af aan een steward in de kerkzaal.
  • Stuur voor zondag een mailtje naar reservering@geertekerk.nl dat u de dienst wil bijwonen en geen coronaklachten heeft. U ontvangt dan een bevestigings-mailtje dat u zondag aan een steward kunt tonen.

De online-optie blijft, dus je kunt altijd een dienst meebeleven.

Liturgie

Sommige mensen vinden het fijn om het boekje van de orde van dienst (liturgie) digitaal te ontvangen. Als u zich hiervoor opgeeft krijgt u op vrijdag of zaterdag voorafgaand aan de dienst de liturgie per e-mail toegezonden.

Collecte

Op de pagina Digitaal collecteren kunt u alles vinden over het geven voor de collecte. Hartelijk bedankt voor uw bijdrage.

Voorbede doen

Als u als luisteraar naar de dienst een voorbede wil laten doen dan kunt u deze per email aanmelden bij radio@geertekerk.nl. De voorganger zal deze ‘meenemen’ in de dienst.

Napraten

Na de dienst kan wie wil via beeldbellen (Zoom) napraten. Hoe dat moet lees je hier. De Zoomsessie start om 11.30 uur.

Terugkijken en -luisteren

Later is de hele uitzending nog terug te luisteren via deze site.