Online diensten

Kerkdiensten en activiteiten live bekijken en beluisteren

Afhankelijk van uw apparaat en geïnstalleerde applicaties gebruikt u één van de volgende links:

Beeld en geluid:

ga hier naar live.geertekerk.nl

Alleen geluid:

(Radio Geertekerk)

Let op: wegens een technische storing is Radio Geertekerk niet beschikbaar. U kunt de dienst volgen met beeld en geluid via bovenstaande link.

Bij de diensten

Aanmelden

De regels voor het bijwonen van kerkdiensten zijn als volgt: Voorlopig mogen er bij een dienst 30 mensen in de kerkzaal aanwezig excl. degenen die direct bij de dienst betrokken zijn als “personeel”. Van tevoren aanmelden is verplicht i.v.m. contactonderzoek, voor het geval dat…. Je kunt je aanmelden per email: reservering@geertekerk.nl. De online-optie blijft, dus je kunt sowieso een dienst meebeleven.

Liturgie

Sommige mensen vinden het fijn om het boekje van de orde van dienst (liturgie) digitaal te ontvangen. Als u zich hiervoor opgeeft krijgt u op vrijdag of zaterdag voorafgaand aan de dienst de liturgie per e-mail toegezonden.

Collecte

Op de pagina Digitaal collecteren kunt u alles vinden over het geven voor de collecte. Hartelijk bedankt voor uw bijdrage.

Voorbede doen

Als u als luisteraar naar de studiodienst een voorbede wil laten doen dan kunt u deze per email aanmelden bij radio@geertekerk.nl. De voorganger zal deze ‘meenemen’ in de dienst.

Napraten

Na de dienst kan wie wil via beeldbellen (Zoom) napraten. Hoe dat moet lees je hier. De Zoomsessie start om 11.30 uur.

Terugkijken en -luisteren

Later is de hele uitzending nog terug te luisteren via deze site.