Kerkdienst Geertekerk

Kerkdienst Geertekerk
Datum 2 augustus
Tijd 10:30 uur
Locatie Geertekerk
 • Voorganger: Rachelle van Andel
  Ds. Rachelle van Andel is remonstrants predikant. Momenteel is zij als vernieuwingspredikant verbonden aan de gemeente Eindhoven. Daarnaast is zij werkzaam in het studentenpastoraat in Maastricht en Eindhoven. Wat langer geleden was Rachelle als jongerenwerker verbonden aan de Geertekerk voor de Klub.
 • Collecte: De collecte is bestemd voor ons project Madilo op Madagascar. We steunen daar de bevolking van het vissersdorpje Ankify Douanay om het zoveel mogelijk zelfredzaam te maken. De basisschool floreert en wordt uitgebreid. Voor het derde jaar op rij zijn alle leerlingen die de leeftijd daarvoor hebben bereikt, met de hoogste notering tot het vervolgonderwijs toegelaten. De met hulp van de stichting opgezette medische post bewijst in alle opzichten zijn diensten.
  Afgelopen winter is Ankify zwaar getroffen door cyclonen, die veel schade aan de gebouwen en onder de bevolking veel ziekten hebben veroorzaakt. De sanitaire omstandigheden zijn duidelijk weer achterop geraakt. Er is dan ook dringend bouwkundige hulp en aanvulling van medicijnen nodig. Het voorjaarsbezoek van de stichtingsbestuurders uit Frankrijk kan in verband met de coronapandemie niet doorgaan, maar zal hopelijk in september wel kunnen plaatsvinden. De bijscholing van de leerkrachten wordt daardoor ook uitgesteld. Een geluk is dat het coronavirus Ankify nog niet of nauwelijks heeft bereikt. Voor meer informatie zie www.madilo.fr
  Geld geven kan via de digitale collecte
 • Liturgie
 • Een plaats reserveren als je in de kerkzaal wil meedoen (max. 40 personen)
 • Meeluisteren via de radio kan ook
 • Na de dienst kan je napraten met anderen via zoom

Agenda