Reserveren Geertekerk

Wilt u een “studio-dienst” bijwonen? Mail dan vóór zaterdagavond naar reservering@geertekerk.nl op welke datum (en met hoeveel personen) u de studio-dienst wilt bijwonen.

U ontvangt in de loop van de dag/avond een mail dat uw aanvraag ontvangen is. Vervolgens ontvangt u een bevestiging dat u de betreffende zondag welkom bent. Als het aantal beschikbare stoelen bezet blijkt te zijn hoort u dit bijtijds. Tot op heden is dit nog niet gebeurd.

Als de aangevraagde zondag volgeboekt is plaatsen we u op de wachtlijst van de eerstvolgende beschikbare zondag. Opm.: als u daar geen gebruik van wilt maken horen we dat graag. Stuur ons dan even een mailtje. En ook als u uw gehonoreerde aanvraag alsnog wil cancelen, ook dan graag een mailtje naar reservering@geertekerk.nl.

“Hamster”-aanvragen, b.v. “elke zondag t/m kerst”, zullen we moeten afwijzen. We geven n.l. graag zo veel mogelijk mensen de kans om een studio-dienst bij te wonen. Daarom graag voor elke studio-dienst een nieuwe aanvraag mailen.

Op zondagochtend ligt in de kerk de lijst met gehonoreerde reserveringen, met bijbehorende mailadressen. Mocht naderhand blijken dat een bezoeker covid-19 heeft dan moeten we de andere bezoekers kunnen bereiken/informeren. U kunt daarom niet een gehonoreerde aanvraag aan iemand anders geven (die niet op de lijst staat en waarvan we geen mailadres hebben).