Samen naar de film

Gerd Altmann via Pixabay Samen naar de film
Datum 8 oktober
Tijd 18:30 uur
Locatie Utrecht

Een film kan je aan het denken zetten, je blikveld verbreden en aanleiding geven tot een goed gesprek. Ook dit seizoen (september 2024 t/m juni 2025) gaan we, met uitzondering van december, eens per maand samen met ds. Lense Lijzen naar een vroege avondfilm in één van de volgende filmhuizen in Utrecht: Louis Hartlooper Complex, Springhaver of Slachtstraat Filmtheater. Aansluitend daaraan praten we in kleine groepjes na bij een drankje.

Data

De eerste data zijn bekend: woensdag 18 september, dinsdag 8 oktober en woensdag 20 november, de vroege film van 18.30 à 19.00 uur.

Kosten

De kosten van de avond (kaartje en consumpties) komen voor eigen rekening. Voor meer informatie over tickets zie: https://slachtstraat.nl/over-slachtstraat/tickets-prijzen/

Opgave

Heb je zin om (een keer) mee te gaan of wil je op de hoogte blijven van de filmavonden? Stuur een mailtje naar Marjan Jaarsma E info@jaarsmalegal.nl. Een aantal dagen voor een filmavond ontvang je per e-mail de filmkeuze, het filmtheater en de aanvangstijd. Wie mee wil, reserveert vervolgens zelf online een plaats of koopt bij de kassa een ticket.

Agenda