Een weekend met Schubert

Een weekend met Schubert
Datum 20 oktober
Tijd 16:00 uur
Locatie Geertekerk, Utrecht
Entree
Zie website Schubertstichting

In één weekend ( van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober) luistert u naar dé grote liedcycli van Schubert – Die schöne Müllerin, Winterreise en Schwanengesang – uitgevoerd door Raoul Steffani, Michael Wilmering en Marc Pantus. Daan Boertien neemt alle avonden plaats achter de vleugel.

Maar er is meer tijdens dit ‘weekend met Schubert’. Want het recital op vrijdagavond wordt voorafgegaan door een voordracht over Schubert en de romantiek, en op zaterdag en zondag geeft de wereldberoemde bas-bariton Robert Holl een masterclass aan conservatoriumstudenten die aan de vooravond van hun afstuderen staan. 

Zondag 20 oktober, 16.00 uur

SCHWANENGESANG

Marc Pantus, bas-bariton. Daan Boertien, piano

Een in de liefde teleurgestelde jongeman zwerft, met alleen zijn herinneringen aan toen hij nog gelukkig was, door een winters en vijandig landschap.

In de ochtend op 20 oktober is er een masterclass met bas-bariton Robert Holl op een nog te bepalen locatie, niet in de Geertekerk.

Op de website van de Schubertstichting vindt u per programma-onderdeel (even scrollen) meer informatie en kunt u kaarten bestellen. 

Agenda