2 september 2015

Actie ‘Adopteer een nieuwe stoel’

Geschreven door maxnl

Adopteer een nieuwe stoel voor de Geertekerk

Nieuwe stoelen zijn niet alleen goed nieuws voor de bezoekers aan de kerkdiensten, maar ook voor de vele concertgangers, deelnemers aan cantatediensten, seminars en andere activiteiten in de Geertekerk.

Er zijn 350 stoelen nodig, die zo’n  €150,- per stuk kosten. Er is de mogelijkheid om hieraan bij te dragen door een stoel te adopteren.

Donatie met fiscaal voordeel van 125%
Dit kan door een eenmalige schenking van €150,- aan de Stichting Fonds Geertekerk, maar ook in vijf jaarlijkse termijnen van € 30,-.
De Stichting Fonds Geertekerk heeft een culturele ANBI-status, waardoor uw schenking voor 125% aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Bij een eenmalige
gift geldt de aftrek na een drempel van 1% van uw belastbaar inkomen, bij een schenking gedurende vijf jaar is geen drempel van toepassing.

Als dank voor uw bijdrage ontvangt u
– een uitnodiging voor een uniek klassiek concert, speciaal voor onze donateurs.
– een uitnodiging voor een exclusieve rondleiding in de kerk en kerktoren van de Geertekerk.
– de mogelijkheid om een repetitie van de Nederlandse Bachvereniging bij te wonen
(max. 20 plaatsen op een nog nader te bepalen datum). Een bijzondere belevenis!

Via onderstaand contactformulier kunt u aangeven hoeveel stoelen u wilt sponsoren We nemen dan contact met u op via email.
U kunt hier een antwoordformulier downloaden, dat u per post of ingescand per email kunt retourneren aan rgu@geertekerk.nl. We nodigen u van harte uit om mee te doen!

Gerelateerd