Kerkdienst Geertekerk | Pinksteren

Kerkdienst Geertekerk | Pinksteren
Datum 28 mei 2023
Tijd 10:30 uur
Locatie Geertekerk

Vandaag, zondag 26 mei, is het Pinksteren! Het wordt een bijzondere en feestelijke dienst waarin we alles uit de kast trekken. Het hele predikantenteam gaat voor: Claartje Kruijff, Lense Lijzen en Marthe de Vries. De cantorij jubelt onder leiding van Maarten van der Bijl, die ook eindverantwoordelijk is voor de muzikale invulling.

Reden van al die toeters en bellen: We heten alle mensen welkom die sinds Pinksteren 2022 lid of vriend geworden zijn van de Remonstrantse Gemeente Utrecht. We zijn blij met hen.

In elke kerkdienst zijn er twee collectes (vrijwillige bijdrage). De eerste collecte is in de dienst zelf. De opbrengst is bestemd voor het werk van de diaconie. De tweede collecte is na afloop van de dienst. De opbrengst is bestemd voor het gemeentewerk van de Geertekerk zelf. Je kunt ook digitaal betalen via de  givt-app. Handig als je geen klein geld bij je hebt en je toch iets zou willen bijdragen.

Tijdens deze dienst is er opvang in de crèche voor de allerkleinsten en verteluur voor de kinderen van de basisschool.

Na de dienst is er gelegenheid om na te praten en (nieuwe) mensen te ontmoeten bij een kop koffie of thee.

Je kunt de dienst ook online bijwonen en/of later terugkijken. Op de pagina Onlinediensten vind je alle informatie over zaken rondom de kerkdienst (bijv. liturgie, collecte).

Agenda