Kerkdienst Geertekerk

Kerkdienst Geertekerk
Datum 4 juni 2023
Tijd 10:30 uur
Locatie Geertekerk

Op zondag 4 juni gaat Leonie van Staveren voor in de Geertekerk. Maarten van der Bijl is eindverantwoordelijk voor de muzikale invulling van de dienst.

In elke kerkdienst zijn er twee collectes (vrijwillige bijdrage). De eerste collecte is in de dienst zelf. De opbrengst is bestemd voor het werk van de diaconie. Deze week collecteert de diaconie voor Gered Gereedschap. De tweede collecte is na afloop van de dienst. De opbrengst is bestemd voor het gemeentewerk van de Geertekerk zelf. Je kunt ook digitaal betalen via de  givt-app. Handig als je geen klein geld bij je hebt en je toch iets zou willen bijdragen.

Na de dienst is er gelegenheid om na te praten en (nieuwe) mensen te ontmoeten bij een kop koffie of thee.

Je kunt de dienst ook online bijwonen en/of later terugkijken. Op de pagina Onlinediensten vind je alle informatie over zaken rondom de kerkdienst (bijv. liturgie, collecte).

Leonie van Staveren

Leonie van Staveren heeft eind maart haar proponentsexamen behaald aan het Seminarium. Zij schreef een scriptie over genade. Naast haar studie is zij werkzaam als studentenwelzijnsadviseur op Hogeschool Rotterdam én zij is de predikant van Jongerengemeente Arminius.

Agenda