Jonge Remonstranten Utrecht (± 25 t/m 40 jaar)

Jonge Remonstranten Utrecht (± 25 t/m 40 jaar)
Datum 29 februari 2016
Tijd 20:00 - 22:00 uur
Locatie wisselend

Wat gaan we doen?
Sinds 2014 zijn jonge mensen die zich verbonden voelen met de Remonstranten in Utrecht georganiseerd onder de naam ‘Jonge Remonstranten Utrecht’. Het doel van de groep is tweeledig. Enerzijds is het een manier om andere jonge mensen te leren kennen die verbonden zijn aan de Geertekerk, omdat je elkaar niet altijd zomaar tegenkomt. Anderzijds willen we met elkaar praten en nadenken over onderwerpen uit het leven die belangrijk voor ons zijn.

We komen iedere zes weken een avond bij elkaar. Voor deze avond nodigen we een gast uit om een lezing of workshop te geven, of bereiden mensen uit de groep zelf een onderwerp voor. Iedere avond sluiten we af met een borrel.

Daarnaast hebben we één zondag per maand uitgekozen als ‘jongerenzondag’. Mocht je twijfelen wanneer je naar de kerk wilt gaan… op die zondag kom je gegarandeerd meer jonge mensen tegen, is er crèche en kan je mee gaan lunchen na afloop.

Ben je geïnteresseerd of wil je de nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, stuur een mail naar Pieter Bons.

Data Avondsessies
Dinsdag 15 september, woensdag 28 oktober, donderdag 10 december 2015; vrijdag 22 januari, maandag 29 februari, dinsdag 12 april, woensdag 8 juni, vrijdag 15 juli 2016

Tijd Avondsessies
20:00, soms met eten vooraf, altijd met borrel na afloop

Data Jongerenzondagen
Zondag 12 juli, 23 augustus, 13 september, 11 oktober, 15 november, 25 december 2015

Locatie
Na de dienst verzamelen bij de koffie om vandaaruit samen naar een lunchplek gaan.

Coördinator
Pieter Bons E jonge.remonstranten@geertekerk.nl

Agenda