Geertekampeer!

Geertekampeer!
Datum
29 juni - 1 juli
Locatie
Achterhoek

In de loop der jaren heb ik al heel wat gezellige kampeerders ontmoet in de Geertekerk. Het lijkt me gewoon heel aangenaam om samen een weekend naar buiten te gaan en elkaar eens op een andere manier ontmoeten! Buiten voor de tent, camper of caravan – niet te veel moeten, samen wat ondernemen en al doende met elkaar in gesprek komen. Het lijkt mij een leuk idee om zo de zomer te beginnen. Het weekend staat gepland van 29 juni t/m 1 juli. Ik zou graag willen horen wie er zin heeft om mee te gaan en wie er mee willen helpen organiseren.

Programma

Qua programma wil ik het heel ‘easy’ houden. Zo iets als dit bijvoorbeeld: We gaan op zoek naar een camping in het mooie Oosten van het land.

  • Op vrijdagmiddag komt iedereen aan, we eten samen van wat iedereen heeft meegebracht. Misschien kunnen we een vuur stoken daarna?!
  • Op zaterdagmorgen drinken we samen koffie en overleggen wie met wie wat wil gaan doen: luieren, fietsen, wandelen, stad bezoeken, koken of bbq voorbereiden (ik noem maar wat). Avondeten gezamenlijk.
  • Zondagmorgen bezoeken we – met wie wil – een Remonstrantse kerkdienst in de buurt. Daarna zien we wel waar we zin in hebben. En in de middag breken we op (of blijf je nog een paar dagen hangen).

Meedoen?

Ik stel voor dat dit door gaat als we minimaal met vijf equipes zijn. Graag zsm aanmelden bij mij, ook graag een paar mede-organisatoren.

Informatie en opgeven bij ds Alleke Wieringa   E  alwieringa@icloud.com    T  030  288 29 08

 

 

 

Agenda