Geertekampeer!

Geertekampeer!
Datum
29 juni - 1 juli
Locatie
Achterhoek

In de loop der jaren heb ik al heel wat gezellige kampeerders ontmoet in de Geertekerk. Het lijkt me gewoon heel aangenaam om samen een weekend naar buiten te gaan en elkaar op informele wijze te ontmoeten en beter te leren kennen. En vooral veel plezier te hebben!

Het plan: op 29-30 juni en 1 juli gaan we kamperen in bijvoorbeeld de Achterhoek. Daar hebben we dan een terreintje gereserveerd. Op vrijdagavond eten we samen van wat iedereen heeft meegenomen. Op zaterdag drinken we ’s morgens  samen koffie en spreken af wat we die dag gaan doen (er op uit in de omgeving of bv een workshop met een onderwerp). Op zondag – voor wie wil –  naar de Remonstrantse kerk ter plaatse.

Wie helpt er mee organiseren??  Ik zoek twee of drie mensen die dat samen met mij willen doen. Ik wil in september 2017  alvast bij elkaar komen.

En ik hoor ook graag  wie er belangstelling heeft om mee te gaan.

Meedoen?

Datum: 29 en 30 juni en 1 juli 2018 samen naar een nader te bepalen mooie plek, waarschijnlijk in de Achterhoek. Informatie en opgeven bij ds Alleke Wieringa   E  alwieringa@icloud.com    T  030  288 29 08

Agenda