Gesprek met Fokke Obbema – op zoek naar nieuwe datum …

Gesprek met Fokke Obbema – op zoek naar nieuwe datum …
Datum 16 januari
Tijd 14:00 - 17:00 uur
Locatie Geertekerk
T.g.v. de onzekerheden waarmee wij kampen i.v.m. de regels rondom samenkomen in deze tijden van corona, gaan we op zoek naar een nieuwe datum voor dit gesprek. Als die bekend is laten we dit zo snel mogelijk weten.
Journalist Fokke Obbema werd in Nederland bekend vanwege zijn wekelijkse interviews in de Volkskrant over de zin van het leven. Obbema werd zelf geconfronteerd met vragen over de zin van het leven nadat hij een hartaanval in zijn slaap overleefde. Na deze voor hem en zijn gezin ingrijpende gebeurtenis ging hij op zoek naar de zin van het leven en startte daartoe met een interviewserie. Hij interviewde 40 bekende en minder bekende Nederlanders. De interviews voorzagen in een grote behoefte. Ze werden gebundeld en het boek werd een bestseller.
Inmiddels is zijn tweede boek uit met weer veertig interviews met bekende en minder bekende Nederlanders over wat een zinvol leven volgens hen inhoudt. Ook in onze gemeente is er een drukbezochte gesprekskring geweest rond zijn boeken.  

Meedoen?

  • Op zondag 16 januari is Fokke Obbema van 14.00 tot 17.00 uur te gast in de Geertekerk.
  • Claartje Kruijff en Marthe de Vries gaan met hem in gesprek.
  • De middag wordt omlijst met muziek
  • Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.
  • Kaarten (en aanmelden) via ticketkantoor/Fokke: 10 euro voor leden & vrienden, voor alle andere 12,50 euro. Aan de deur zijn de kaarten 15 euro (pin aanwezig).

Agenda