Vloeken in de Kerk: #1 Gematigdheid

Vloeken in de Kerk: #1 Gematigdheid
Datum
20 december 2016
Tijd
20:45 - 22:00 uur

We leven in hectische tijden. Heb je toch behoefte aan stukje bezinning? That’s where we come in. Vloeken in de Kerk komt je verlossen met een nachtmis! Op 20 december staan we in de Geertekerk te popelen om je te verwelkomen. Zoekend en vloekend behandelen we de eerste van de zeven deugden… Gematigdheid.
Yes, het is december: tijd voor nieuwe kerstballen en de sappige rosbief van oom Piet. Van Leonardo di Caprio leerden we dat global warming geen grapje is. Al denkt Trump daar dan weer anders over. Moeten we matigen? Kunnen we dat überhaupt nog?

Vloeken in de Kerk is een theatergezelschap dat theater inzet als alternatief voor de kerk. Wij stappen in de rol van eigentijdse voorgangers en bieden verschillende perspectieven op actuele en relevante thema’s. Oude rituelen worden op een ludieke manier nieuw leven in geblazen en we zoeken samen met het publiek naar mogelijke antwoorden. 

Van en met: 
Jelle Zijlstra, Anton van der Sluis, Renée Coralie van Beek, Annelies van Wijk, Alinde Hoeksma, Desiree van Haaren, Siebe Palmen, Sarah van der Vlerk en Theaterkoor Bonton.

Tickets voorverkoophttps://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/vloeken-in-de-kerk
Studenten € 8 // Regulier € 10 (excl. servicekosten)

Agenda