Opening expositie ‘Ontmoetingsruimte’ #schoonhoven

Opening expositie ‘Ontmoetingsruimte’ #schoonhoven
Datum 3 februari
Tijd 16:00 uur
Locatie Schoonhoven

Kijken, praten en ontmoeten tijdens de opening en de expositie in de Remonstrantse kerk aan de Kruispoortstraat 8 te Schoonhoven.

Exposanten zijn Hans van der Waal, Bram Herens en Els Koorevaar. Er worden werken tentoongesteld die uitnodigen tot ontmoeting en gesprek.

Verhalenverteller Alje Bosma zal op 3 februari om 16.00 uur de tentoonstelling openen. Daarna kunt u iedere zaterdag terecht in de kerk van 12.00 tot 16.00 uur t/m 16 maart. Er is altijd tenminste één van de exposanten aanwezig voor ontmoeting, gesprek.

Twee van de schilderijen zullen in de kerkdienst ook een rol spelen. Aan het begin van de expositie zal Lense Lijzen op 4 februari verwijzen naar het werk de Palestijnse kwestie. Op 17 maart bij wijze van afsluiting van de expositie zal Marthe de Vries aandacht besteden an het werk dat gemaakt is naar aanleiding van het gedicht ‘Marc begrote de dingen’.

U kunt ook iets doen: u kunt u een bod uitbrengen op één van de aquarellen waar de Kruispoortkerk op afgebeeld is óf de Geertekerk. De opbrengst besteden we aan het verbeteren van de akoestiek van de kerk en aan het ontwikkelen van ontmoetingsactiviteiten in de kerk.

Op 9 maart houden we een KITSCH&KUNST verkoop in de kerk van 10.00 tot 15.00 uur.

Van harte welkom op de Kruispoortstraat 8, Schoonhoven!

Agenda