Muziekvoorstelling Maria Maria Maria #aanbieding

Isabelle Renate la Poutré Muziekvoorstelling Maria Maria Maria #aanbieding
Datum 16 december
Tijd 20:00 uur

In de dagen voor kerst, op vrijdag 16 en zaterdag 17 december, is de alom geprezen voorstelling Maria Maria Maria van De Veenfabriek te zien in Theater Kikker in Utrecht. Het is een wonderlijke muzikale vertelling vol inspiratie, twijfel, troost en muziek. Actrice Jacobien Elffers speelt Maria. De Moeder van iedereen. Begeleid door muzikanten vertelt ze over haar leven en dat van haar kinderen. Geïnspireerd op de verhalen uit de Bijbel en de Koran, persoonlijke verhalen van de muzikanten en liederen over bizarre middeleeuwse wonderen. Meer over de voorstelling vind je hier: https://www.theaterkikker.nl/agenda/maria-maria-maria-24682 en natuurlijk via de interviews in AdRem.

Speciale actie voor Remonstranten!

De “remonstrantse voorstellingen” in de Arminiuskerk Rotterdam zijn beide uitverkocht. De Veenfabriek geeft remonstranten nog een extra kans om in Utrecht met korting naar de voorstelling te gaan.

Als u via de website kaarten bestelt kunt u gebruik maken van de kortingscode RGU-Maria en krijgt u per kaartje 3 euro korting; u betaalt dan 15 euro i.p.v. 18 euro.

Agenda