Moment voor jezelf in de kerk

Moment voor jezelf in de kerk
Datum 31 mei 2020
Tijd 15:00 - 16:30 uur
Locatie Geertekerk

Voor mensen die het fijn vinden om even in de kerk te zijn, de sfeer te proeven, de rust. Alles wat gebeurt van je af laten glijden en in deze ruimte zelf ook rustiger worden. Het kan!
Er is ruimte voor 10 mensen tegelijk. Op gepaste afstand kun je je toch deel voelen van iets dat groter is dan jezelf en je eigen wereld.

We zijn een open geloofsgemeenschap zonder dogma’s en faciliteren het zoeken naar betekenis. Het is cruciaal om deze crisis niet alleen te overleven maar vooral ook zin en betekenis te geven. Vrienden, leden en relaties van de Geertekerk kunnen binnenkort, naast alle online-contacten, ook terecht in ons kerkgebouw; gewoon om daar even te zijn. Heel voorzichtig! De kerk is open; de garderobe en wc’s zijn afgesloten, er staan tien stoelen verspreid in de ruimte en er brandt een kaars. Verder moet iedereen zich aan de regels houden: 1½ meter afstand bewaren tot elkaar en maximaal 10 bezoekers tegelijk. De Geertekerk is open op woensdagmiddag en zondagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur.

Agenda