Midzomermijmeravond – 2e editie

Midzomermijmeravond – 2e editie
Datum 21 juni 2017
Tijd 20:00 - 22:00 uur
Locatie Geertekerk
Entree
7,50 / 10 / 12,50 euro

Een avond vol mijmeringen met Laura van Dolron, Coen Simon, Liedfs en danseres Karin Elich

Op de langste avond van het jaar gaat het in de Geertekerk – hoe kan het ook anders – over de liefde. Of eigenlijk over oneindig veel verschillende liefdes. Waaruit spreekt voor jou liefde? Hoe ken jij liefde? Hoe ervaar of mis jij liefde? Ieders antwoord op deze vragen is verschillend want iedere liefde is uniek. Laat je op 21 juni meevoeren in een zoektocht naar de liefde. Laat je verrassen, verleiden en in beweging brengen.

Laura van Dolron

In december trad theatermaakster en filosoof Laura van Dolron voor het eerst op in de Geertekerk. En dat maakte grote indruk. Nu komt ze terug en zet ze haar zoektocht naar ‘Liefhebben’ voort. Aan het einde van de midzomermijmeravond komt ze met een sneldicht waarin ze de avond samenvat.

Coen Simon

Er zijn eigenlijk maar weinig mensen die het op zo’n inspirerende manier kunnen als hij: de wereld observeren, de onderliggende vragen en dilemma’s benoemen en dan op een heilzame manier doordenken. Coen Simon is filosoof en schrijver van heldere verhalen die je aan het denken zetten over je eigen leven en wereld. Met boeken als ‘Waarom we onszelf zoeken, maar niet vinden: Zelfhulp voor denkers, tobbers en narcisten’, ‘Wachten op geluk: Een filosofie van het verlangen’ en ‘Schuldgevoel: Over de behoefte aan dingen die we niet nodig hebben’. En ook over de liefde heeft hij het nodige te melden.

Muziek, dans en poëzie

Ook in deze tweede editie van de Midzomermijmeravond is er alle ruimte voor muziek. Dit keer met een flinke dosis Spanje. Danseres Karin Elich weet daar wel raad mee. En tot slot is er Liedfs. Dat moet je gewoon over je heen laten komen.

Voorverkoop gestart

Kaarten zijn in voorverkoop 10,00 euro en voor vrienden/leden van de RGU, studenten en U-pashouders 7,50. Je kan kaarten kopen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/midzomeravond. Aan de deur kopen kan ook. Dan kosten ze 12,50 euro.

Agenda