Kerkdienst Geertekerk

Kerkdienst Geertekerk
Datum 19 november 2023
Tijd 10:30 uur
Locatie Geertekerk

Iedere zondag is er om 10.30 uur een viering in de Geertekerk: ruimte voor reflectie, gebed en muziek. De diensten uit de Geertekerk zijn online te volgen of later terug te zien.

Zondag 19 november

  • Voorganger: Lense Lijzen
  • Muziek: Maarten van der Bijl
  • Collecte: de 1e collecte is in de dienst voor het werk van de diaconie, of een goed doel dat door de diaconie is uitgekozen, de 2e is na afloop van de dienst en is bestemd voor het werk van de remonstrantse gemeente zelf. Je kunt zowel contant als digitaal bijdragen.
    Op 19 november is de collecte van de diaconie bestemd voor: Kerk in Actie – Armoede, bestrijden en natuur herstellen in Rwanda. Ieder jaar trainen Rwandese diaconessen 150 boeren en boerinnen een week lang om hun landbouwtechnieken te verbeteren, klein vee te fokken, bomen te planten en beter samen te werken. Zo neemt de armoede af en herstelt de natuur. Iedere getrainde boer en boerin gaat na de cursus samenwerken met anderen uit hun dorp. Zo worden groepen van tien boeren en boerinnen gevormd die elkaar ondersteunen, samen nieuwe landbouwactiviteiten ondernemen en sparen voor nieuwe investeringen.

Agenda