Hoe verzilver je de vergrijzing?

Hoe verzilver je de vergrijzing?
Datum
6 oktober 2017
Tijd
14:00 - 16:00 uur
Locatie
Geertekerk

Gespreksring voor mensen vanaf ca. 70 jaar

We worden steeds ouder. Velen blijven lang vitaal, maar de prijs van een lang leven moet toch ooit worden betaald. Met gebreken, kleinere horizon, grotere kwetsbaarheid. In de Geertekerk houden we ons, met ouderen boven de 70 jaar, met de vragen van het ouder worden bezig. In alle nuchterheid. Het gaat om praktische vragen rondom alle veranderingen in de zorg of rond een testament. Wie komt er voor mij op als ik het zelf niet meer kan? En het gaat om immateriële – zo je wilt godsdienstige – vragen: wat is het verhaal van mijn leven – wat kan ik daarvan voor mijzelf en anderen “verzilveren” ? Hoe ga ik om met verval?

Er is ruimte voor nieuwe gezichten en verhalen! We komen steeds op een middag bij elkaar in een goed toegankelijke ruimte. Per keer bepalen we welke twee thema’s (praktisch of ‘geestelijk’) we een volgende keer bespreken. We komen 4 tot 6 keer per seizoen bij elkaar.

Meedoen?

  • Data: vrijdagmiddagen 6 oktober en 24 november 2017. De bijeenkomsten in het voorjaar van 2018 worden in overleg met de deelnemers nader vastgesteld
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Coördinatie: Annelies Oldeman en Jan Willem Nieuwenhuijsen
  • Opgeven en inlichtingen bij Annelies Oldeman   E  a.olde.man@kpnmail.nl

Agenda