Gemeenteavond ‘Mijn Geertekerk’

André Meiresonne Gemeenteavond ‘Mijn Geertekerk’
Datum 15 september
Tijd 19:30 uur
Locatie Geertekerk

De Geertekerk is meer dan een gebouw. Het is een gemeenschap van mensen en idealen. Op de een of andere manier zijn we allemaal een beetje mede-eigenaar van deze gemeenschap. Een groot deel van onze leden en vrienden is actief in een rol of met een bepaalde taak.

Tijdens een gemeenteavond op 15 september 2022 willen we elkaar verrassen en verbazen met een blik achter de schermen van al die verschillende activiteiten in onze gemeente. De gemeente van de Geertekerk bloeit omdat onze inspanningen elkaar versterken en gezamenlijk die open gemeenschap vormen zoals anderen ons kennen.

Multitalent Casper Nusselder gaat op zoek naar de motivatie van onze vrijwilligers en naar de idealen die hen drijft. Al pratend komt hij erachter wat ons verbindt. En het geeft u als lid of vriend(in) van de Geertekerk een mooie doorkijk in ons gemeenteleven.

Na een muzikale verrassing, tijdens de tweede helft van de avond, bieden we u graag een glaasje en een hapje aan zodat u op uw gemak verschillende inspiratieplekken kunt aandoen en uw beeld over onze gemeente kunt verrijken.

Programma

Inloop vanaf 19.00 uur. We starten samen om 19.30 uur en we gaan door zo lang het gezellig blijft…
Van harte welkom!

Agenda