Digitaal koffiedrinken na de dienst

Armin Schreijäg via Pixabay Digitaal koffiedrinken na de dienst
Datum 24 mei 2020
Tijd 11:30 uur
Locatie Geerte-zoom

Ja hoor, je leest het goed. We gaan dit écht proberen: koffiedrinken na de dienst. We willen na de uitzending van radio Geertekerk met Heine Siebrand een experiment doen. Via zoom gaan we koffie drinken. Het gaat als volgt: je drukt op de link (https://us02web.zoom.us/j/7278070763 – doorklikken, het programma opent zich vanzelf) en komt in de wereld van zoom. Je wordt opgevangen door gastheer Toon Franken, die je naar je ‘kamer’ leidt. Daar vind jij je gesprekspartners. Alle gesprekken zijn in principe met vier personen, zodat het overzichtelijk blijft op je scherm én in het gesprek. Het wordt óók een beetje spannend. Want van tevoren weet je dus niet met wie je gaat praten. Je kan terecht komen bij een goede bekende, maar het kan ook zijn dat je gaat kennismaken met iemand die je eerder nooit sprak. In alle opzichten grensverleggend, en voor de organisatoren ook spannend of dit gaat lukken.

Meedoen?

  • Voorbereiding niet nodig, behalve jezelf goed installeren achter je scherm (telefoon, tablet, laptop etc), bij voorkeur met camera en microfoon, met koffie of thee.
  • In de uitzending wordt nog een keer verteld hoe alles in z’n werk gaat. En dan, rond half twaalf deze link aanklikken https://us02web.zoom.us/j/7278070763
  • Open activiteit, iedereen is welkom, we laten ons verrassen!

Agenda