In je bubbel of bij je buren?

© Sebastiaan ter Burg In je bubbel of bij je buren?
Datum
19 september 2017
Tijd
20:00 - 22:00 uur
Locatie
Geertekerk
Entree
7,50 / 10 / 12,50 euro

Aan tafel met de buren

“Eerlijk gezegd ken ik de namen van mijn eigen buren niet. Het zijn er dan ook zoveel! Laat staan dat ik een kop koffie met ze drink; Terwijl ik mij toch best wel eens afvraag of… en hoe…?!” Herkenbaar? Laat je inspireren door buurtinitiatieven uit onze stad. Oké nuDe Kersstraat en Syr delen hun ervaringen, tips en trucs. Voorbij ‘wij en zij’: hen lukte dat!

En wij?

Désanne van Brederode heeft als schrijvend filosofe een ‘helicopterview’, maar zoomt deze avond in op het individu. Hoe gedragen wij ons binnen de samenleving Anno Nu? Met aandacht voor Instagram, de zoektocht naar geluk in ons haastige bestaan en stilstaan bij de ander. Wie rent er niet regelmatig aan voorbij?

Wereldreiziger

Simon Kuper is niet alleen voetbalkenner en Financial Times columnist: Geboren in Zuid-Afrika en getogen in Nederland, woonde hij met zijn Britse paspoort in Amerika, Berlijn en inmiddels Parijs. Hoe kijkt hij aan tegen onze samenleving, in het licht van zoveel andere? En in gesprek met Van Brederode?

Alle hoeken

Hans Vermunt werkt als kunstenaar met de ruimte waar zijn performance plaats vindt. Zijn muziek zal ons dan ook alle hoeken van de kerk laten zien. Betekent dit dat wij rustig op onze stoel kunnen blijven zitten? Dat is nog even de vraag.

Kaarten

Kaarten kosten in de online voorverkoop: € 7,50 (RGU-leden/vrienden, studenten en U-pas) of  € 10,00 (regulier). Kassaverkoop op de avond zelf: € 12,50.

Agenda