De Arminiaense maaltijd

De Arminiaense maaltijd
Datum 20 oktober 2017
Tijd 18:00 - 20:00 uur
Locatie Geertekerk
Entree
10 euro

Wat is een Arminiaense maaltijd? Ik kan het me voorstellen, dat je je deze vraag stelt. Heeft het iets met Armeens eten te maken? (Antwoord: Nee.) Of – als je iets van kerkgeschiedenis weet – was Arminius behalve theoloog (die aan de wieg van de Remonstrantse Broederschap stond) óók een begenadigd kok, die fijne recepten heeft nagelaten? Misschien wel, maar dat is dan een goed verborgen gehouden geheim.

Nee, de Arminiaense maaltijd is een jaarlijks terugkerend buffet in de Geertekerk. Iedereen is uitgenodigd: Ben je betrokken bij de Remonstranten in Utrecht, kom je alleen voor de sfeer, of wil je gewoon eens wat mensen ontmoeten? Wees welkom! De diaconie verzorgt de gerechten, maar als je ook iets wil koken/maken, dan is dat fijn. We zijn ook nog op zoek naar chauffeurs. Dus, als je wil koken of rijden, mail naar diaconie@geertekerk.nl De opbrengst van deze avond komt ten goede aan het Smulhuis in Utrecht.

Meedoen?

Opgave per email bij de diaconie / Ida Rombach   E diaconie@geertekerk.nl of via de intekenlijst in de kerk; zondag 1, 8 en 15 oktober op de koffietafel.

 

 

 

Agenda