Kunstorkest en Ensemble Illustre: Dido & Aeneas van Henry Purcell

Kunstorkest en Ensemble Illustre: Dido & Aeneas van Henry Purcell
Datum 4 maart 2017
Tijd 20:15 uur
Locatie Geertekerk
Entree
7,50 / 10 euro

In maart 2017 bestaat het Kunstorkest 35 jaar. Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, zal Het Kunstorkest met medewerking van het koor Ensemble Illustre op 3 en 4 maart 2017 de opera Dido & Aeneas van Henry Purcell uitvoeren. Deze zeventiende-eeuwse opera vertelt het verhaal van de tragische liefde tussen Dido koningin van Carthago, en de Trojaanse held Aeneas.

De rollen van Dido, Belinda en Aeneas zullen vertolkt worden door solisten Stéphanie Héman, Meike Wijma en Pim Bokhorst. Onder bezielende leiding van onze artistiek leiders Hans Lub en Ardaan Dercksen en regisseuse Frédérique Héman wordt er toegewerkt naar een uitzonderlijke productie waarin koor, orkest en solisten samenkomen. Het beloven bijzondere concerten te worden en wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen!

Kaarten

Kaarten kosten 10 euro en voor studenten en kinderen is er een gereduceerde prijs van 7,50 euro. U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar info@kunstorkest.nl

De concerten worden mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, Gemeente Utrecht, Prins Bernhard Cultuurfonds, , Studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds, en Parnassos Cultuurcentrum, waarvoor veel dank.

Agenda