Cugnon Consort: Bruisend Bach

Cugnon Consort: Bruisend Bach
Datum 11 november 2016
Tijd 20:15 uur
Locatie Geertekerk
Entree
10 / 15 euro

Het Cugnon Consort speelt dubbel- en tripelconcerten van Bach, een bruisend programma!

Het Cugnon Consort is een nieuw ensemble, dat is ontstaan uit het Cugnon Project., een kamermuziekinitiatief van violist Chris Duindam, tevens artistiek leider van het Condort. Het ensemble vormt een mix van jonge getalenteerde professionals en ervaren musici. Het Cugnon Project wil jong muzikaal talent samenbrengen met ervaren musici en een podium bieden om kamermuziek te spelen. Het heeft zijn basis in Utrecht, speelt met een wisselende bezetting van ongeveer zeven tot twintig spelers en speelt barok tot en met modern repertoire. Naast het jaarlijkse kamermuziek festival in het plaatsje Cugnon in België en Heeswijk Dinther in Nederland, worden er vanuit de ‘Cugnon-gedachte’ in Utrecht en in de rest van Nederland concerten georganiseerd.

Programma

  • Concert voor twee violen in d/c/,BWV1060
  • Concert voor twee violen in d, BWV 1043
  • Concert voor drie violen in D,BWV1064R
  • Verschillende delen uit de Inventies

In dit concert spelen mee: Chris Duindam, Rens Claerhoudt, Olivia Doflein, Floor Feleus, Danna Paternotte, Anna Steenhuis, Anjali Tanna

Kaarten

Informatie en kaartverkoop gaat via de Facebookpagina en de website van het Cugnon Consort. Kijk hier om alvast kaarten te reserveren. De kaarten kosten 15 euro. Studenten, houders van een CJP of U-Pas kunnen op korting rekenen. Zij betalen 10 euro.

Agenda